Onderdelen & banden

Onderdelen & banden

Wij leveren:

Zoekt u specifieke onderdelen?

Neem dan contact met ons op! Wij hebben of vinden het voor u.

Banden

Wij importeren banden uit de USA met het oude profiel en afwijkende maten. Het gaat vaak om banden die in Europa niet meer leverbaar zijn. Dit zijn banden speciaal opnieuw gemaakt voor antieke tractoren (Rear tractors designs). Ook voor werktuigen leveren wij banden (Rib implement & Traction implement). Dit zijn banden die veel op Amerikaanse werktuigen voorkomen, zoals getrokken ploegen en maaiwerktuigen. Het gaat vaak om zeer afwijkende maten die niet in Europa leverbaar zijn. Single Rib banden zijn bij ons ook leverbaar.

Het Ultrasone reinigingsproces

De elektrische energie wordt door de, onder de tankbodem gemonteerde ultrasone transducers, in mechanische trillingen omgezet. De reinigingsvloeistof, die in de roestvrijstalen tank is opgeslagen, begint eveneens te trillen. Tijdens dit proces worden er microscopisch kleine vacuümbelletjes gevormd die in elkaar klappen (imploderen). Dit wordt cavitatie genoemd. Door deze cavitatie wordt het vuil, van elk voor de reinigingsvloeistof bereikbare plekken, verwijderd. Wij verzorgen ook het wikkelen en reviseren van ontstekingen.

Coating van een brandstoftank

Vanuit Amerika voeren wij Tanksealer in. Dit is een coating speciaal voor brandstof tanks, die een kleine lekkage hebben of roestaanslag aan de binnenkant. De coating is los verkrijgbaar in een liter bus, maar kan ook door ons worden aangebracht. De tank wordt dan met stoom gereinigd, waarna de coating wordt aangebracht. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een prijsopgave.

Geen producten in de winkelwagen.

Product Enquiry