Import & containertransport

Door goede contacten kunnen we op elke plek in de USA een container laden of zorgen dat uw spullen op het laadadres komen

Containertransport

Wij krijgen regelmatig containers binnen met oldtimers en onderdelen, vanuit het buitenland. Dit zijn oldtimers en onderdelen voor de handel. Kijk voor het actuele aanbod op ‘Verkoop oldtimers’. Wij kunnen ook voor u transport regelen.

Zoekt u bepaalde onderdelen of oldtimers, en kunt u het niet vinden. Wij hebben goede contacten in de USA en Canada en kunnen proberen het voor u op te zoeken. Heeft u zelf een oldtimer of onderdelen in de USA en Canada, kunnen wij voor u het transport regelen.

Wij krijgen regelmatig containers vanuit het buitenland met diverse onderdelen en oldtimers o.a. auto’s, tractoren en werktuigen. We kunnen op elke plek in de USA een container laden of zorgen dat uw spullen op het laadadres komen. Ook kunnen wij uw auto, tractor, motor of losse onderdelen verschepen. Alle containers worden professioneel geladen volgens de officiële eisen en voorwaarden. Uiteraard worden alle voertuigen en/of onderdelen op de juiste manier vast gezet om schade te voorkomen.

Wij verzorgen:

– Laden en lossen
– Uitvoer en invoer
– Douane documenten

Zoekt u een bepaald onderdeel of oldtimer en kunt u het niet vinden? Wij hebben goede contacten in de USA en Canada en kunnen proberen het voor u te vinden.

Voor meer informatie of een prijsopgave neem contact met ons op: info@vanlenthe-restauratie.nl.

Geen producten in de winkelwagen.

Product Enquiry